vrijdag 7 maart 2014

Affirmatie haken

 
Affirmatie haken? Wat betekent dat nou weer, zal je denken.
Eerst even uitleggen wat een affirmatie is, voor het geval dat je hier nog nooit van hebt gehoord.
 
Een affirmatie is een positiverende zin die je een aantal keren blijft herhalen.
Je kunt een affirmatie (b.v. Ik ben gezond en hou van het leven) zingen, opschrijven, mompelen, neuriën, fluisteren, hardop zeggen, stilzwijgend denken.
Als je dit een tijdje vol blijft houden, kunnen zich leuke dingen voordoen in je leven. Het positieve neemt vormen aan en manifesteert zich in jouw leven.
 
Het leven is nou eenmaal niet altijd even leuk; maar we kunnen het altijd leuker maken.
Bij voorbeeld door affirmaties te haken.
Het rijmt nog ook.
 
Het is eigenlijk heel simpel. Als je grote(re) projecten zoals dekens hebt met lange rijen en niet te ingewikkelde patronen, dan kun je steeds voor een of meerdere rijen een affirmatie bedenken, die op dat moment het beste bij je past. Je haakt gewoon door en denkt of zegt (als je alleen bent) alsmaar die positieve zin.
Tijdens het haken zitten we aan alles en nog wat te denken en weten na afloop vaak niet eens meer waaraan we hebben gedacht. Niet dat dat zo belangrijk is, tenzij het minder positief is zoals irritaties, ergernissen of erger (zonder nissen....). Ook deze kunnen zich manifesteren als ze maar vaak genoeg en met gevoel erbij herhaald worden.
 
Dus waarom in onbewuste, mistige mijmeringen vertoeven als je in dezelfde tijd iets beters, mooiers kunt produceren zoals opbeurende gedachtes. En deze positieve energie gaat ook nog eens in de deken zitten.
 
Wil je meer over affirmaties weten, dan is hier een link over dit onderwerp. Je kunt natuurlijk zelf ook gaan googelen op affirmaties.
 
 
Mijn affirmaties werken heel krachtig en snel!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten